Web sajt daniarhitekture.me vrlo ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti.

daniaarhitekture.me obvezuje se da će štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće iskustvo korišćenja ove web stranice.

Molimo, pročitajte ovu izjavu kako biste razumjeli kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Ova izjava se može mijenjati, pa preporučujemo da je povremeno provjerite.

Ova politika zaštite privatnosti opisuje načine na koje web sajt koristi lične podatke posjetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika privatnosti promijeni, izmijenjeni tekst Politike ćemo objaviti na ovoj stranici. Kontinuiranom upotrebom ovog sajta, kao i davanjem svojih podataka prilikom online kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmjenama Politike.

Politika privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti naših korisnika na Internetu. Web sajt možete pregledati besplatno i bez ikakve obaveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite bilo kakve lične podatke.

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA – način i razlog

Web sajt traži Vaše lične podatke samo ako želite koristite neku od naših usluga i samovoljno popunite forme na našem web sajtu.

Posjetite li web sajt, naš web provider automatski bilježi podatke koju uključuju IP adresu Vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vrijeme posjete, adresu web stranice s koje ste došli, te sve informacije o stranicama koje posjetite na našoj web lokaciji o čemu ste bili obaviješteni na svim stranicama web sajta.

Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet usluge.

Napomena: naš web provider ne biljeleži Vašu e-mail adresu ili bilo koje druge podatke, koji bi se mogli iskoristiti za Vašu ličnu identifikaciju. Možete se isključiti iz beleženja ovih podataka ako ispravno podesite vaš web pretraživač – više o tome u nastavku.

Podaci koje skupljamo su sledeći:

  • Domen i IP adresa;
  • Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg se pristupilo našem sajtu;
  • Vrijeme pristupa i dužinu posjete;
  • Strane koje posjećujete;
  • Ukoliko ste posetili naš web sajt sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta;
  • Ukoliko nam sami proslijedite informacije
  • Osnovne podatke o kupovini karata kako bi mogli da vas identifikujemo

VAŠE LIČNE PODATKE NE DIJELIMO SA DRUGIMA NI POD KOJIM USLOVIMA

Web sajt neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani ni pod kojim uslovima.

SIGURNOST PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Web sajt posebno brine da su prikupljene informacije o korisnicima sigurne i zaštićene od gubitka, promjena, nedozvoljenog pristupa i bilo koje vrste zloupotrebe.

Web sajt je na sigurnom SSL serveru. Pridržavamo se strogih bezbjednosnih procedura u pogledu čuvanja i otkrivanja informacija koje nam dajete kako bismo spriječili neovlašćeni pristup istima.

Sa našeg sajta linkovi mogu voditi na druge web sajtove. Ne snosimo odgovornost za politiku ili procedure za zaštitu podataka, kao ni za sadržaj na ovim web sajtovima.

POLITIKA GDPR

Svi podaci se čuvaju u skladu sa GDPR-om i koriste u svrhe obaveštavanja o događajima, materijalima, novostima u domenu arhitekture.

PROMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Sve promjene politike privatnosti će biti zabilježene ovdje, tako da posjetioci naših stranica uvijek znaju koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i u kojim okolnostima ih dijelimo s trećom stranom.